top of page

FOTOĞRAF HER ŞEYDİR

Akıllı telefonlar çıktıktan sonra sınırsız fotoğraf çeker olduk. Bunları bir güzel sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Ancak, yarınlara, çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacak fotoğraflarımız olmayacak. Yapılan araştırmalar, dijital ortamda en iyi saklanan fotoğrafın bile ömrünün ortalama 30 yıl olduğunu ortaya koyuyor. Günümüz teknolojisiyle gelişen karta basılmış fotoğraflar ise sıkı durun; yaklaşık 130 yıl renk özelliklerini kaybetmeden artık saklanabiliyor.

Medya Point İletişim olarakuzun yıllardır iş ortaklığı yaptığımız Fujifilm, dünyanın en önde gelen fotoğraf firmalarından biri. Günümüz dijitalleşme çağında fotoğraf kültürünün gelecek kuşaklara taşınması için elinden geleni yapıyor. Geliştirdiği baskı teknolojilerinin yanı sıra Instax fotoğraf makineleri de “fotoğrafın karta basılı halini” gençlerle buluşturuyor.

Fotoğraf çekmeyi eğlenceli hale getiren, özel günlerin vazgeçilmezi Fujifilm Instax fotoğraf makineleri, hem sıra dışı ve unutulmaz bir hediye arayanların, hem de özel günlerine renk katmak isteyenlerin idmanına yetişiyor. Farklı tasarımlarda ve renklerde olan, pek çok profesyonel özelliği bünyelerinde barındıran Instax’lar, aynı zamanda sınırsız bir eğlence sunuyor.

Mini 8, canlı yedi rengi ile gençlerin gözdesi olurken, Mini 23 zarif çizgisi ve soft renkleriyle dikkat çekiyor. Metalik renkli Mini 70’in, selfie aynası öne çıkıyor. Klasik stilli Mini 90, retro tutkunlarına hitap ediyor. Şirin tasarımıyla Hello Kitty modeli hayran kitlesini çoktan oluşturdu bile.

Çekilen fotoğrafları saniyeler içinde karta basılı olarak sunmasıyla ünlenen Instax fotoğraf makineleri, doğum günleri, nişan ve düğünler, tatiller, yılbaşı gecesi, mezuniyet ve en özel anların merkezine yerleşti bile. Zevkinize göre bir Instax’ı Fujifilm’in resmi internet satış mağazası www.fujifilmshop.com’dan ve satış noktalarından temin edebilirsiniz. www.instax.com.tr


Öne çıkan yazılar 
Son yazılar
Search By Tags
Henüz etiket yok.
biz takip edin
  • b-facebook

Adres : Mecidiye Mahallesi, Çevirmeci Sokak, No: 3 / 1 Ortaköy – Beşiktaş – İstanbul    Mail : info@medyapoint.com   Tel : (212) 221 58 39

bottom of page