top of page

TEŞEKKÜRLER SAYIN REHA ARAR

Reha Arar... İş dünyasının, özellikle turizmin duayeni. Beyefendiliği, bilgisi, işine olan saygısı, dünya görüşü, tecrübeleri ve profesyonelliğiyle ben dahil Medya Point İletişim ailesine büyük değerler katmış saygıdeğer bir insan….

7 yıl önce Merit Turizm Grubu ile çalışmaya başladığımız zaman Reha Bey ile tanıştığımızda doğru yerde olduğumuzu anladık. Merit Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak 17 yıldır Kuzey Kıbrıs turizmi başta olmak üzere pek çok alanda lider olan sayın Reha Arar, 2 Kasım 2016 itibarıyla bayrağı Sayın Hanzade Özbaş’a devretti.

Mevcut görevinden emekliye ayrılan Reha Arar’ın Net Holding Yönetim Kurulu Üyeliği ise devam ediyor. Yani, tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Merit Otelleri’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hanzade Özbaş da; Gazi Magosa ve Lefkoşa’da birer, Girne’de 4 adet olmak KKTC’de toplam 6 otel işlettiklerini hatırlatarak “Merit Ailesi’ne katılmaktan büyük onur duyuyorum. Merit Otelleri olarak hizmet kalitemizi yükseltmeye devam edeceğiz” diyerek bayrağı devraldı.

Osmanlı hanedanına mensup bir aileden gelen Sayın Hanzade Özbaş da profesyonel bir turizmci. İzmir’den sonra eğitimine Almanya’da devam eden Özbaş, 1964’ten itibaren Dünya Protokolü ve Dünya Hanedanlarını ağırlayan Kısmet Otelleri’nin yönetmiş, Kuşadası ve Türkiye turizmine katkıları nedeniyle defalarca ödüllendirilmiştir. Osmanlı mutfağını tanıtan ve yücelten yüzlerce davetin yaratıcısı olmuştur. Uluslararası birçok devlet protokol davetinin hazırlayıcısıdır. Kendisi Osmanlı giyim tarzının da temsilcisi olmuştur. Hanzade Hanım’dan da öğreneceğimiz çok şey var. Şanslı bir ekibiz…


Öne çıkan yazılar 
Son yazılar
Search By Tags
Henüz etiket yok.
biz takip edin
  • b-facebook

Adres : Mecidiye Mahallesi, Çevirmeci Sokak, No: 3 / 1 Ortaköy – Beşiktaş – İstanbul    Mail : info@medyapoint.com   Tel : (212) 221 58 39

bottom of page